Living Harmony

Отвъд комфорта, ние се стремим към жизненост и спокойствие на духа. Обединяваме хора, технологии и жизнено пространство – отвъд пресечната точка за други технологии и устройства, говорейки индивидуално, но с чувство и съзнание за обществото, балансирайки житейския опит с положително отношение, което поставя човека в центъра на всичко, и с допълнителна нотка, основана на опита.

Нашата цел

Ние сме първокласна световна марка – експерти при създаването на жизнени пространства. 


Искаме да създадем свят, в който хората живеят в хармония – със себе си, едни с други и със средата, която обитават. Стремим се да бъдем катализатор на тази хармония. 


Нашето японско наследство и години опит са ни научили, че хармоничните жизнени пространства водят до по-добро качество на живота. Правилната атмосфера е от първостепенно значение за нас и работим ден след ден, за да разработваме продукти, които допринасят за хармонията във всички пространства на закрито. 

Защо Hitachi

Дълбоко вкоренени в японската традиция, но и водени от духа на постоянни иновации, ние предлагаме супермодерни продукти, предоставящи решения, обединяващи комфорт, ефективност и надеждност при всякакви условия. 


Прекарваме повече от 90% от живота си на закрито и тази среда би трябвало да излъчва хармония и комфорт. Ето какво искаме клиентите ни да почувстват, където и да се намират.  


Това ни кара да правим нововъведения и да разработваме супермодерни първокачествени продукти, които се отличават с надеждност, и да споделим опита си с клиентите по целия свят. Спазваме това обещание от 30-те години на XX в. насам.  

Нашата истинска същност

Истинската си същност откриваме в контраста на елементите:

Истинската си същност откриваме в контраста на елементите: